Majsbröd - Glutenfritt

2011-06-17 @ 00:59:34
Permalink Bröd Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingridienter:
2 tsk Bakpulver
5 dl Majsstärkelse
2 tsk salt
2 dl Grekisk Yoghurt
2 st Ägg
2 klyftor Vitlök
Ca 5 st soltorkade tomater
1 msk Olivolja
1 tsk Malen Svartpeppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 220 grader.
Blanda samtliga ingridienter i en bunke (nej, ni behöver inte göra det i en särskild ordning utan se bara till att smeten blir jämn och klumpfri!)
Ta fram en rund form och lägg i ett bakplåtspapper. Lägg i smeten och sätt in i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter.
Ta ut bröde. Kolla om det är färdigt. Om det är färdigt lyft ut bödet genom att helt enkelt lyfta ut det mha bakplåtspappret. Låt brödet svalna i en påse då det tenderar att bli torrt!

Tips:
Byt ut vitlök,tomater, peppar och salt till rivna morötter,valnötter och kanel för att variera smaken!

Happy Cooking!
AnnieBanani


P.s
Receptet kan du även hitta HÄR på AnnieBanani's blogg och HÄR!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0