Kycklinggratäng på grönsaksbädd
OnNomNom! Detta är ett av mina favoritsätt att tillaga kyckling på! Det var även med hjälp av detta receptet som jag vann en kokbok i Cosmo's recept tävling (vann Jamie Oliver's kokbok! Yeah!). Så detta är verkligen gott!
Ingridienter:
2 st kycklingfileer
½ kruka timjan
1 pkt creme fraiche
1-2 dl matlagningsgrädde
1 st tomat
1 st vitlöksklyfta
1 dl riven ost
1 ½ -3 msk dijonsenap
½ röd paprika
Ingridienter:
2 st kycklingfileer
½ kruka timjan
1 pkt creme fraiche
1-2 dl matlagningsgrädde
1 st tomat
1 st vitlöksklyfta
1 dl riven ost
1 ½ -3 msk dijonsenap
½ röd paprika
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina kycklingen och platta till den med hammare (det funkar utmärkt med en burkkonserv t.ex champinjoner ^^). bryn den i margarin för att få till en fin yta.
2. Skiva tomaten, hacka paprikan, presse vitlöken och riv till ost.
3. Lägg fileerna i en ugnsfast form, hacka timjan och strö över. Lägg även på den skivade tomaten och ha i paprikan.
4. Blanda creme fraichen med matlagningsgrädden, dijonsenapen och vitlöken. Strö över ost och sätt in i ugnen i mitten i ca 30 minuter
Happy Cooking!
AnnieBanani
1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina kycklingen och platta till den med hammare (det funkar utmärkt med en burkkonserv t.ex champinjoner ^^). bryn den i margarin för att få till en fin yta.
2. Skiva tomaten, hacka paprikan, presse vitlöken och riv till ost.
3. Lägg fileerna i en ugnsfast form, hacka timjan och strö över. Lägg även på den skivade tomaten och ha i paprikan.
4. Blanda creme fraichen med matlagningsgrädden, dijonsenapen och vitlöken. Strö över ost och sätt in i ugnen i mitten i ca 30 minuter
Happy Cooking!
AnnieBanani
Kommentarer
Trackback